Waalre | straatinfo

ontvoering politie meldingen

Politie zoekt getuigen van ontvoering en zedenmisdrijf

ontvoering

De politie is op zoek naar getuigen van een ontvoering en zedenmisdrijf waarvan een 19-jarige vrouw uit Turnhout slachtoffer is geworden.
De vrouw is op zondag 1 januari rond 4.30 uur in het Belgische Turnhout in een bestelbusje getrokken. Daarbij waren vermoedelijk twee mannen betrokken. De vrouw is naar een huis gebracht waar het zedenmisdrijf heeft plaatsgevonden. De politie weet nog niet om welke woning het gaat maar vermoedelijk is het wel een huis in zuidoost-Brabant. Waalre Daarna is de vrouw weer in het bestelbusje meegenomen. Na een korte rit is ze ergens tussen 8.30 en 9.30 uur op de Heuvelstraat in Waalre uit het busje gezet. Het slachtoffer heeft zich daarna bij de politie gemeld die meteen een onderzoek is begonnen. Daarbij wordt samengewerkt tussen de politie in Turnhout en de Gezamenlijke Recherche in Valkenswaard. Getuigenoproep Van de vermoedelijk twee daders is weinig bekend. Ze zouden Engels en Nederlands hebben gesproken en reden in een vermoedelijk lichtgekleurd bestelbusje. Mensen die zondag 1 januari tussen 4.30 uur en ergens tussen 8.30 en 9.30 uur iets verdachts hebben gezien dat met deze zaak te maken kan hebben, worden verzocht zich te melden bij de recherche in Valkenswaard via 0900-8844. Anoniem melden kan bij Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000.

Soortgelijke berichten

Politieteam zoekt dader van ernstig zedenmisdrijf
Almere

Politie zoekt getuigen van mogelijke ontvoering
Groningen

Rechercheteam geeft signalement verdachte zedenmisdrijf vrij en zoekt naar een mogelijk ander slachtoffer
Almere

Politie zoekt getuigen ontvoering
Heerhugowaard

Verdachte aangehouden na zedenmisdrijf
Kampen

Verdachte aangehouden na zedenmisdrijf
Kampen

Politie onderzoekt mogelijk zedenmisdrijf
Kampen

Verdachte zedenmisdrijf aangehouden
Hoogblokland

Aanhouding na ernstig zedenmisdrijf
Eindhoven

Geen bedenktijd bij aangifte zedenmisdrijf
Nederland

kaart

kaart
De lokatie van het bericht is automatisch verkregen. Het kan dus zijn dat het bericht op deze kaart afwijkt van de echte lokatie.

Meer politieberichten uit de regio